Media

0

Nytt oppdrag

Hei dere, og god dag.

Nå skal jeg straks begynne å gjøre meg klar til et oppdrag i dag som noen filmstudenter har stelt i stand.

Det er et skoleprosjekt de trenger hjelp med - og det er altids gøy å være med på :)

Åja, haha. Sjekk sidecuten min ;)

Snakkes senere og forteller hvordan det gikk :)
 

8

Du viser bare hvor dårlig selvtillit du selv har...

Ord utgjør ingen fysisk skade på deg, helt til man er så skadet psykisk at man tar livet av seg.. Det er noe flere burde tenke på før de bestemmer seg for å trykke andre ned i dritten på grunn av sin egen dårlige selvtillit.. Det er mange ting man KAN gjøre her i verden, men det vil ikke si det samme som at man BURDE gjøre det...

Folk er forskjellige, respekter det. Og så lenge de ikke utgjør noen reell trussel mot andre så skjønner jeg ikke hvorfor folk skal slenge de i veggen, spesielt for at de er seg selv, og velger å elske seg selv for den de er. Å hate det gjør deg bare til en dårlig person, og ikke bedre enn dem. Newsflash liksom...

0

Zombiehysteriet

 

Det er utrolig mange som går rundt å skriker om dette såkalte "zombie apokalypsen" som er nå i statene.
Jeg selv innbilte meg dette etter alt snakket - men etter jeg tenkte meg om fakta bak zombiehostorien i seg selv så skjønner jo jeg at dette er helt på trynet.

Et inlegg i nettavisen lot meg rive med, og svarte på en kommentar en leser hadde som lød som dette: " Skjønner dere ikke at en zombie-akopalpyse utløses av et virus, ikke et dop?"

Jeg klarte ikke å motstå å legge ut et svar. ikke for å belære, men å dele min delvis wkipedianske kunnskap^^,

Mitt svar:
"... Forsåvidt - ja. Et virus (som de fleste filmer iht zombier baserer seg på), eller som det blir sagt: En "overnaturlig" kraft.

 

Nå som vi er inne på dette så kommer zombie forestillingene fra haiti.. Hvor folketroen peker mot en lokal trollmann som kunne gjøre folk til viljeløse redskaper gjennom svart magi. Ifølge enkelte forskere skal ofrene ha blitt dømt av hemmelige bonderåd og blitt gitt lammende gift. De dømte ble dermed feilaktig erklært døde og begravd, for så å bli gravd opp igjen og utnyttet som apatiske slaver.

 

Men, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk hyler og skriker om zombier..? Tenker ikke på her på denne siden, men generelt rundt om kring. (Ok, jeg kan forsåvidt skjønne det.. Det er så mye filmer om det rundt og 'går' (haha, tog du an =P) at jeg hadde sikkert blitt hysterisk og konkludert med det samme selv hvis jeg hadde opplevd det der...)

Men det er levende mennesker som angriper, lemlester og spiser andre levende individer. Ikke folk som har 'stått opp fra de døde'...

 

Får jo helt åndenød her... =/ Det er en syk syk verden... "

 

Vel - in my imagination så kan jo jeg bare kicke inmari zombie ass om dette faktisk skulle skje =P
haha Bare et påskudd for å poste et bilde av meg med tilsvarende "resident evil" tema ;) Siden vi var så godt i gang med det zombie maset!

 

hits