Make-up

4

Bruker du rougen riktig?

Jeg hadde nemlig en samtale med en make-up artist som satt å sminket meg for en stund siden - og vi kom inn på emnet om rouge - noe jeg tydeligvis har brukt helt feil!

I tillegg snublet jeg over denne på kvinneguiden - og beskriver akkurat det make-up artisten fortalte meg, derfor bestemte jeg meg for å dele den med dere =)
Rougen kan nemlig være din største makeup-feil.

Rouge er et fantastisk virkemiddel, men kan også skape total makeupkatastrofe. Hvordan bruker man den riktig? Vi får eksperttips fra stylist Lene Tønnessen.

- Rouge er det lille ekstra som gir oss den gløden vi ønsker oss. Men det er kjempeviktig at du bruker den riktig, sier stylisten.

Pass på dette

Det er ikke tvil om at glødende, friske kinn er en favoritt. Men bruk av rouge kan også fort gå helt galt. For mye av det gode er den største fellen å gå i.

- Den vanligste feilen vi gjør er å bruke for mye rouge, og har du først påført for mye, er det vanskelig å få det av igjen. Ta derfor på litt og litt, anbefaler Tønnessen.

En annen feil mange gjør er å legge rougen på feil sted. Det er nemlig ikke bare èn måte å gjøre det på.

- For et best mulig resultat er det viktig å legge rougen riktig i forhold til ansiktsfasong. Det er mange som ikke vet dette og legger den på feil plass, forteller Tønnessen.

Finn ut hvilken ansiktsfasong du har og legg rougen der etter. Her får du stylistens råd!


Ovalt


Denne ansiktsformen kler det meste. Derfor har de med denne ansiktformen mange muligheter. Bruk gjerne rougen i eplekinnene, og juks deg til en litt bredere ansiktsfasong ved å dra den ut mot ørene. Husk å duse fargen godt ut!
Kjendiser med oval ansiktsform: Charlize Theron, Megan Fox og Kate Hudson.

Avlangt


Har du et langt ansikt er det lurt å legge rougen i eplekinnene og dra den ut mot ørene for å skape illusjonen av et bredere ansikt.
Kjendiser med avlang ansiktsfasong: Sara Jessica Parker, Ashlee Simpson og Gisele Bündchen.

Rundt


Få ansiktet til å se smalere ut ved å påføre rouge langs kinnbenene og opp mot ørene, og gjerne også ned mot nesetippen. Unngå å legge den midt på eplekinnene da dette vil gjøre ansiktet enda rundere.
Kjendiser med rund ansiktsfasong: Selena Gomez, Catherine Zeta-Jones og Cameron Diaz.

Hjerteformet


For å balansere ut en smal hake er det fint å legge rougen langt ned på eplekinnene for å lage en finere kontur i ansiktet.
Kjendiser med hjerteformet ansikt: Reese Witherspoon, Jennifer Lopez og Katie Holmes.

Firkantet


Bruk rougen midt på eplekinnene for å myke opp uttrykket og få fram de naturlige vinklene i ansiktet.
Kjendiser med firkantet ansiktsfasong: Demi Moore, Angelina Jolie og Jessica Biel.

TAG: Hva jeg har i min sminkeveske.Musikk: J-Lo ft. Flo Rida - Goin' In

Hva har du i sminkevesken din? Det er jeg veldig nysgjerrig på! Legg gjerne igjen en videorespons på youtube ^^,
Under ser du hvordan du gjør dette =)

 

 

7

Anime make-up look.

Hei dere!

Jeg har blitt invitert på Torucon nå i september. Og i den anledning så tenkte jeg at jeg ville lage en tutorial på anime/manga sminke... Fordi, naturligvis det er det jeg skal gå som - en anime jente med en liten vri. Altså Neko. En jente/katt.. Litt som inuyasha ^^,
Kamera gikk naturligvis av og jeg sto der i 10 min uten at det tok opp.. Og herremann så det irriterte meg. Ikke første gang det har skjedd! 

Uansett da - jeg tok noen bilder i stedet , og tutorial kommer snart! =) 
Ører, hale o.l kommer da også med ^^, Det må bestilles fra nett =))  
15

Dagens make-up look.

Gikk for den original varme røde tonen jeg bruker i hverdagen.
La til noe svart diffuss og falske øyevipper =)

 hits