Juni 2012


3

Is Tid 4 - Kontinenter på avveieEttersom filmen ble avlyst i går, på premiæredagen av alle dager grunnet en ødelagt prosjektorlampe så ble det heller en tid lig film i dag på prinsen kino.
Og jeg tror det at det var litt flaks - fordi at på kinoen sto det en Scrat mascot! Og jeg (blandt alle ungene på en 4-8 år) ville jo såklart ha et bilde med han...

Han er jo überkul! 

 

Vel, tilbake til filmen.

I filmen har vår kjære lille Fersken kommet i tenårene. Md trassalderen kommer naturligvis utfordringene på rekke og rad for Manny og Ellie.
Sid får et overraskende kort gjensyn med sine foreldre hvor han ender opp med å ta vare på sin skrøpelige bestemor.
I filmen tar omgivelsene en aldri så liten vending - nemlig ut på 'atlanteren', hvor de plutselig står ansikt til ansikt med vaskeekte pirater.
Den rare flokken tar utfordringene på strak arm, og de står i kø.

Jeg gir filmen terningkast

 - Det er bare fordi oppfølgere ikke klarer  slå originalen. Sann er det bare.
Filmen er spekket av humor og flotte karakterer. Såklart får vi gullkorn på rekke og rad fra både sid, og hans sjarmerende bestemor.


 


2

Jeg tester - Lee Stafford: Argan Oil from Morocco

Jeg kan bare ikke la være å skryte av Lee Stafford sine produkter. De er rimelige, og noe av det beste jeg har vert borti.
Det som er det mest gøyale er jo at du får et rabattkort som du får stempel på ved hvert kjøp. Hvert 5 kjøp er halv pris, og hvert 10 er GRATIS! =)

Nå tar jeg å griper muligheten for å skryte enda et produkt fra han opp i skyene, nemlig Argan Oil from Morocco. 

Lee's moroccan oil kommer på en beskjeden liten tube - men ikke verg deg av den grunn. Det skal ikke mer enn noen få dråper til for at håret ditt får den næringen og oppnår den silkemyke følelsen du har lengtet så lenge etter.

Pump en eller to ganger ut i håndflaten, gni hendene sammen å dra det ut i håret. Jeg får en aldri så liten Head and Shoulders opplevelse når jeg gjør det ;) 

Jeg, som har veldig kort hår.  Og har hatt veldig slitte tupper etter mye kjemisk behandling, og har måtte klippe det ofte - du vet den feelingen når du farger håret på nytt fordi fargen har falmet eller gudene må bare vite hva? Og håret frizzer seg opp og det ser ut som en stålullsdott som ikke er spesielt flatterende? Skal det gå bort av seg selv tar det kanskje måneder... Men med denne håroljen - jeg slapp å ha det i det hele tatt! Håret mitt er mykt, sundt og friskt igjen. Jeg elsker det!

Dette produktet går over all forventninger - og er blitt mitt faste inventar i hylla mi på badet! =) 

Anbefales på det sterkeste! 

 

Produktene til Lee Stafford får du på:Ps: Produktet har vert testet over flere perioder for å se om resultatet vedvarte. Check! 

 


IsTid avlyst? Vurdering av reserven: 21 Jump Street

Ja, du leste riktig! 
IsTid ble avlyst, på preiæredagen! Fordi lampen på prosjektoren hadde streika... Da ble det til at vi fikk gratisbilletter isteden, dobbelt opp og bestilte for i morgen isteden. 
Vi så også en film i dag for de ekstra billettene vi fikk... Hvilken andre enn 21 Jump Street?

  

Filmen handler om to vidt forskjellige politibetjenter som får sin sjanse ved å gå undercover som studenter. Infiltrere og avsløre kilden til det nye dopet som har tatt livet av en student ved skolen.
 Her snakker vi to typer som har sett litt for mye på film og ikke er helt klar over hvordan virkeligheten fungerer. Ting går ikke som planlagt og kaos oppstår. Dette gjør at vennskapet settes på prøve mellom de to betjentene når rollene deres fra sin egen high school tid byttes om.

Filmen får terningkast:  
Grunnen til det er at det var riktignok mye humor, men filmen var overraskende forutsigbar.

 


0

Stedet for AHA opplevelser!

Jo, du gjettet riktig. Vitenskapssenteret!
For meg var det mer stedet for "oi" opplevelser, men jaja =P

I går med min felles viking fra korsvikaspillet hadde vi et kvarter på oss på vitenskapssenteret i trondheim.
Det var utrolig mye artig der, sm f.eks:

Sykolokopteret. Windy!

En sann sveivedings.... Flere kuler rulla igjennom en del veier og det sa både kling og klang.

Et jevnt lufttrykk som holdt denne badeballen svevende.
Det var også en annen hvor du kunne lede ballen gjennom ringer ^^,

Ok sjekk da. Denne maskinen simulerte en tornado. De minste vindforstyrrelser i rommet nullstartet den.
Ok sjekk denne greia her da... Du sku bite om metallstangen, holde deg for ørene og så hørte du musikk! Fabulous og "wtf!?" på samme tid!


Åja. Denne her var kul. I enden av rommet var det et termokamera. Der står jeg og tar bilde ;P


Den evigspinnende ringen? ;)


 


3

Assassins Creed: Revelations - Førsteintrykk

Ok, sålangt så virker det som om hele spillet går ut på å finne 5 nøkler til et.. hvelv?
Jeg trodde et øyeblikk at jeg var stuck i den første seansen hvor jeg kjørte maniac i en tospanns hestekjerre - og skulle kicke assen til en kaptein for å få fatt i boka han hadde for å så lokalisere disse nøklene...
Til min lettelse så dukket Ezio opp i neste filmseanse på en båt hvor det tilsynelatende blir mye reising framover.

Grafikken er fantastisk, og får frem det menneskelige trekkene i karakterene like som det vakre landskapet.

I verktøymenyen er det muligheter for sekundærvåpen,  og det virker som valgmulighetene er noe flere enn i sin forgjenger Brotherhood.

Jeg ser frem til å pendle meg igjennom spillet, og besøke mange spennende steder. 
Det er utrolig mye historie involvert. Fascinating!

Current Location: Istanbul
   


0

Drikk en kopp grønn te etter lunsj

Kilde: Kk.no
Gir deg tilbake energien - uten de store mengdene med koffein. 

Det er klart at arbeidsoppgavene dine bør være førsteprioritet på jobben, men du bør likevel ikke glemme kroppen din.

For mange innebærer en arbeidsdag åtte timer sittende foran PC-skjermen, og derfor vil du ha godt av å finne metoder som sørger for å holde blodsirkulasjonen i gang. 

Hvis du i tillegg har lagt til deg uvaner som boller under møtene eller en frokost-latte hver morgen, kan helsefarene og kiloene raskt snike seg på.

Med noen sunne alternativer i skuffen på jobben, er det likevel enkelt unngå de største fellene. Og det enkle er ofte det beste, skriver FitSugar.com 
(ekstern lenke).

Et lite måltid mellom lunsj og middag


Selv om nordmenn flest er lei av matpakken med myke knekkebrød og svette gulostskiver og har gått over til varme lunsjmåltider, er det ikke alltid du holder deg mett til middag etter lunsj. 

For at du lettere skal holde ut til middag lønner det seg å ha noe liggende i skuffen som inneholder mye proteiner, slik at magen slutter å rumle. 

Gode alternativer er nøtteblandinger eller nøtter, som riktignok inneholder mye kalorier, men som også har mange helsefordeler. Dette holder deg unna de usunne alternativene og gjør at du holder ut til middag. 

Når søtsuget sniker seg på


De fleste er kjent med det berømte søtsuget som sniker seg på rundt halv tre på jobben, og som oftest kan du finne saftige boller på nærmeste kiosk eller litt kake i fellesområdet. 

Men hvis du har en stillesitende jobb og skal unne deg litt ekstra hver dag vil det totale inntaket av kalorier straks bli veldig høyt, og kiloene vil etter hvert snike seg på. 

Da kan det komme godt med at du har gjemt unna litt frukt, som et eple, på arbeidspulten, eller en liten plate mørk sjokolade hvis krisen er ekstra stor.

 

Få tilbake energien

Samtidig som matlysten din øker, pleier som oftest også konsentrasjonen å synke. Hvis du føler at du egentlig har fått i deg kaffedosen din for dagen, kan en kopp grønn te gjøre susen. 

Selv om grønn te inneholder mindre koffein enn kaffe, kan den fortsatt bidra til at du får energien tilbake. Noen poser med grønn te på arbeidspulten vil uansett ha mange fordeler for kroppen. Blant annet viser studier at tre kopper om dagen kan forebygge hjertesykdom. 


3

Babygrøt/mat testen. Gjesteblogger Paradise iselin - Jeg (vi) tester!

Atter en bortkastet lørdagskveld - I det minste kan jeg presentere babygrøt utfordringen jeg Nicole Larsen og Iselin Michelsen (paradise iselin) har stelt i stand....
Og her tester vi altså: Slankemat i babyformat.. Eller babygrøt/mat.
Nå har jeg faktisk ikke sikkerhetssjekka hele videoen for å sjekke om jeg redigerte bort noe kleint... Men så kom jeg også til å tenke på at... Hele videoen er klein.

Skjønner du ikke humoren, har du ingenting her å gjøre ;) 

Foto (se video nedenfor).

 

Enjoy!


0

Hundepasser? Jeg ja, mens Iselin skal på David Guetta!

I dag våknet jeg av at telefonen ringte - jeg trodde det var Iselin ettersom hun skulle bort til meg før hun dro til flyplassen.
Men nei, klokka var var over ett og jeg fikk beskjed om å gjøre meg klar for å gå ut å ta en matbit.
Jeg dro meg opp av senga og fikk på meg noen klær, sminka meg og ordnet håret - før det kom to vesner inn på rommet og det tydeligvis ble lufting av hund istedenfor...  Og den er kke vår...
Det drepte fort entusiasmen min for skjørt og høye heler i sommervarmen kan man si. Det er jeg ikke mye villig til å gjøre når jeg er instilt på noe helt annet, morgengretten og har stressa for å gjøre meg klar for basically nada.
Iselin står nå her å duller med håret sitt =)
Her er et bilde av henne etter vi tok av extensionene i går.. Tok flere timer! gah! haha ;P

 


Resultatet ser du her hun står nå å gjør seg klar til david guetta konsert i oslo (mens are sitter å ser på) =P =)

.. Jeg har forresten en videoblogg vi lagde som snart skal ut... Så her er en liten still/screen print ^^,
Åja... Btw: Jeg selv er irritert fordi jeg ikke finner klærne mine...

Oppdaterer senere! Jeg skal iallefall ikke waste dagen min nå som det er så fint vær =D 
 


0

Unnskyld? Gidd du ta deg en dusj eller?

Å fy f***!
Unnskyld så mye uttrykket men fy f*** altså!

*kremt*

Jeg kan ta å fortelle hvorfor jeg er så frustrert:- Jeg har vert utrolig gretten i hele dag... Hvorfor? Aner ikke. Sikkert p-pillene jeg nett har begynt på.

 


- Jeg holdte på å få anfall tidligere i dag! (Type magesmerter så kraftige at man ikke kan gjøre annet enn å ligge på bakken og klarer såvidt å få frem et ord i kaldsvette.)

 

 


- Håret mitt vil IKKE samarbeide. Jeg får ikke det som jeg ønsker.
- Mobiltelefonen min nekter å samarbeide. Touch screen er no' dritt.


- Jeg har ikke hatt tilgang til pc i hele dag, og måtte bruke den obstanasi telefon for å gjøre mitt, i tillegg når pcen var på plass igjen var ikke lader/kabel med, og jeg hadde begrenset tid. Pc avhengig? Oh yeah!

 


- På trening i stad, som jeg følte jeg måtte dra på for å få ut noe spenning - var det en kis som stinket forferdelig.. Som en blanding av noe dødt og noe myglet. Og her er svette og tåsos totalt utelukket! Jeg overdriver virkelig ikke -.-' Vi snakker av det kaliber at man omtrent stikker nesa under sin egen svette armhule for å ikke svime av pga stanken... Rett og slett lukte på noe BEDRE.
Kan man virkelig DØ av å være hygienisk? Skulle nesten tro det... Her snakker vi om å la andre rundt seg omtrent omkomme fordi man ikke gidd ta seg en dusj... Fysj, fysj, fysj!
Og VIRKELIG folkens. Spar dere for kommentarer om at man skal kunne tåle svettelukt på treningsstudio. Det sier vel egentlig seg selv, eller hva? Det er ikke det det handler om!

 

Å herregud for et sutreinlegg! =P 


0

Zombiehysteriet

 

Det er utrolig mange som går rundt å skriker om dette såkalte "zombie apokalypsen" som er nå i statene.
Jeg selv innbilte meg dette etter alt snakket - men etter jeg tenkte meg om fakta bak zombiehostorien i seg selv så skjønner jo jeg at dette er helt på trynet.

Et inlegg i nettavisen lot meg rive med, og svarte på en kommentar en leser hadde som lød som dette: " Skjønner dere ikke at en zombie-akopalpyse utløses av et virus, ikke et dop?"

Jeg klarte ikke å motstå å legge ut et svar. ikke for å belære, men å dele min delvis wkipedianske kunnskap^^,

Mitt svar:
"... Forsåvidt - ja. Et virus (som de fleste filmer iht zombier baserer seg på), eller som det blir sagt: En "overnaturlig" kraft.

 

Nå som vi er inne på dette så kommer zombie forestillingene fra haiti.. Hvor folketroen peker mot en lokal trollmann som kunne gjøre folk til viljeløse redskaper gjennom svart magi. Ifølge enkelte forskere skal ofrene ha blitt dømt av hemmelige bonderåd og blitt gitt lammende gift. De dømte ble dermed feilaktig erklært døde og begravd, for så å bli gravd opp igjen og utnyttet som apatiske slaver.

 

Men, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk hyler og skriker om zombier..? Tenker ikke på her på denne siden, men generelt rundt om kring. (Ok, jeg kan forsåvidt skjønne det.. Det er så mye filmer om det rundt og 'går' (haha, tog du an =P) at jeg hadde sikkert blitt hysterisk og konkludert med det samme selv hvis jeg hadde opplevd det der...)

Men det er levende mennesker som angriper, lemlester og spiser andre levende individer. Ikke folk som har 'stått opp fra de døde'...

 

Får jo helt åndenød her... =/ Det er en syk syk verden... "

 

Vel - in my imagination så kan jo jeg bare kicke inmari zombie ass om dette faktisk skulle skje =P
haha Bare et påskudd for å poste et bilde av meg med tilsvarende "resident evil" tema ;) Siden vi var så godt i gang med det zombie maset!

 

Fy faen så jævla tynn du er!

I alle år har jeg hørt frustrerte mennesker skrike ut om hvor slemme folk er som driver å påpeker overvekten deres, mens de sitter selv å skriker ut om disse "jævla beinranglene".
Ok, ja, aha... altså... Hvordan er disse menneskene noe bedre enn de andre? Snakker om å kjøre dobbeltmoral.
Hvem har fått det for seg at det er mye vondere å gå rundt å føle seg for tykk enn å føle seg for tynn?

Overvekt er enten iht latskap (lav forbrenning), eller sykdom. Med undervekt er det sykdom eller høy forbrenning. Å trene på seg muskler om man er for tynn er heller ikke pent  og der er det ikke mye snakk om latskap - correct me if I'm wrong here. Men det er vel like utfordrende for et "beinrangel" å spise overdrevent mye for å legge på seg i likhet med at en tjukk person skal kutte ned?

Folk kommer aldri til å slutte å hakke på hverandre for gudene vet hvilken grunn.... Det viser gjerne at de fleste i denne vide verden har problemer med selvtillitten.. "Alle har komplekser?.

 

Men når det skal gå ut over vennskap da går det for langt.
Jeg har selv erfart etter oppdrag at ei venninne skrev på veggen min at jeg burde ta å legge på meg, og ikke gå rundt som en stilk.
Jeg gir respons på at det er sårende og utrolig unødvendig av en venninne å snakke slik til meg.. Spesielt på facebook veggen min!
Jeg får da i respons ala: "og hvordan tror du ikke jeg føler meg da når du poserer som det der?" .
Vi kom jo frem til dette at hun alltid har synes jeg ser bra ut - og arbeidet mitt gjør at selvtillitten blir dårligere.

Dette er jo utrolig synd - men skal jeg la vær å gjøre det jeg ønsker fordi at andre ikke liker det?
Skal jeg la være å posere i undertøy fordi andre mener de får dårlig selvtillitt av å se en som "er tynn"?
Svaret er ikke YES. Svaret er, NEI!

 


0

Den perfekte kropp! Hvor langt ville du gått?
 

Heisann!
Dere, jeg tok noen bilder i dag.. =) Ehem.. *pause*
Nå var altså planen å ta noen shots slik at jeg kunne fikle litt i photoshop... Det var ikke lett gitt, men jeg fikk til slutt et resultat ut av det!

Bildene kan du se nedenunder. (sann etter alt fjaset mitt).

Utenom dette da så tok jeg meg en tur på trening igjen i dag. Kanskje ikke den beste ideen å trene aktivt hver dag nå. Men jeg har bestemt meg for at jeg (dette slappe droget) skal komme i form.
Og jeg har da fått noen spørsmål til hvordan jeg holder figuren så godt.

Jeg gjør ikke det - vel, ikke nå lenger.

Hele veien er det forbrenningen som har holdt det "gående". Men det var ikke bare en god ting.. Min høye forbrenning gjorde også at jeg ikke utviklet meg som normalt i puberteten, og hang gjerne igjen noen år. For eksempel de andre jentene i klassen var nesten fullt utviklet da jeg såvidt var kommet i gang.
Nå begynner forbrenningen å skrale. Men jeg er mer fornøyd med å ha former nå, enn ingenting som før... Jeg har en fantastisk rumpe, om jeg må få si det selv. Og kunne ikke tenke meg å gå tilbake til å være lille spinkle meg igjen. Nå føler jeg meg mer som en kvinne, og ikke ei lita jente.
(Dette til tross for at jeg enda har små bryster, og vil gjerne gjøre noe med det).
Men jeg kan også si det at det er få av mine profesjonelle fotoer som er redigert. Det som redigeres oftest er lys, og (eller minst sjeldent alt ettersom) småting i ansiktet - som det store arret dere ser i pannen min.. Eller de mørke arrene etter kviser i kinnene. Kanskje poser under øynene om jeg er trøtt.
Nå som vi er inne på dette med huden: Jeg er så langt ifra den perfekte porselenshuden som det er mulig å komme - men slik er det bare. Og det må jeg bare leve med til jeg får skikkelig råd til å gå såppass til verks. Jeg har kommet godt i gang, men seriøst - jeg driter da ikke penger!

Men det er ikke noe som tynger meg veldig nå i motsetning til hva det gjorde før - i tillegg til at jeg ble sendt ut av Miss Norway semifinalen og fikk beskjed om at jeg måtte virkelig gjøre noe med huden min. Og på den tiden var det mye verre.
 
(Illustrasjonsfoto acner.org)

Isotetinoin/Roaccutan var middelet som ville hjelpe meg å få en bedre hverdag, og å bli kvitt den pulserende smerten i ansiktet.
Men legemiddelet kom ikke uten risiko..

Et eksempel: Allerede den første dagen begynte jeg å bli skikkelig tørr i nesa. Og det er utrolig irriterende.. Jeg prøvde å bevege nesa mi litt for å bli kvitt følelsen, og det resulterte i at huden der inni sprakk.
Men dette ga seg da jeg hyppig smørte med vaselin.
Du kan lese mer om legemiddelet her, bl.a bivirkninger osv. Klikk HER!
NB! IKKE drikk alkohol mens du bruker middelet!

Har du hudproblemer, ta kontakt med din hudlege. Tenk deg NØYE om før du tar i bruk Isotretinion/Roaccutan, ettersom bivirkningene er ikke noe å ta for gitt.
Men hva gjør man ikke for skjønnheten? Jeg føler meg litt frelst av dette middelet. Og jeg følte også at jeg var i de beste hender...
Men 800kr for hver boks med tabletter, det gjorde økonomien en smule ustødig. Dette også med tanke på at jeg hadde mye andre utgifter på den tiden.

I etterkant nå, for å bleke arrene som er igjen: Bruker jeg aberela - den kan jeg gladelig anbefale til alle som sliter med mørke arr etter kvisene sine.
Den får du på resept av legen din, og koster deg under 100-lappen. Den holder også LENGE!

Ansiktet er kanskje den viktigste delen av kroppen iht førsteintrykk. 
Man vil såklart ha et pent ytre - men hvor langt ville du gått for å få drømmekroppen?
Jeg har gått til innkjøp av masse proteiner og mye rart. I tillegg har jeg motivasjonsbilder som jeg tar i bruk for å komme i form.

Men av og til synes jeg det at enkelte drar det for langt.
Det er helt greit å ha et forbilde, en inspirasjon. Men å begynne å sammenligne seg med dem, direkte?
Hvorfor skal man det? Det er jo bare en som kan være som deg... Ingen andre enn deg. 

Jeg har et mål jeg vil nå. Men jeg vil være en fit, beauty: Nemlig me, myself and I. Ingen andre =)Men fra fjas til foto. Her er to andre bildene jeg tok. Uredigerte :)
 


7

Retaurering av sko - I like bows and I cannot lie! Se forandringen...

Mine slitte nydelige sko. Et par rosa/cerise paljettsko og et par gullsko. Parene er bra Bianco og DNA. Usikker på hvilket par som er fra hvor.

Uansett da. Her er de før jeg begynte å dille med dem. 

 

 

Ok, og så kommer vi til varene jeg har fått fatt i - som jeg kreativt skal omdanne til skopynt.

 

 

Som sett over.
- Små synåler, litt variasjon i størrelsene.
- Gjennomsiktig tråd (dette sparer du penger på, istedenfor å kjøpe tråd i hver farge til tekstilene du bruker).
- To knapper i sølv med glass.
- Cerise paljetter (disse er litt større en de små som er overalt på skoen, men det legger man ikke så lett merke til, og det er lettere å sette dem på).
- Gull bånd (tyll med små metallstenger på hver side, da blir disse lett å forme).

 Etter å ha jobbet iherdig med skoene en stund, ble det resultat. Et godt resultat - ok, kanskje litt skjevt. Men det får så være ;)

 

 

 

 

Er dere klar for å se resultatet? Versågod! =) 

  

Vet dere hva.. Jeg er ganske stolt over meg selv nå! =)
Dette har jeg ikke gjort før - så jeg er fornøyd med innsatsen min... Jeg tror jeg har funnet meg en ny hobby!

Hva synes dere? 


2

Jentebølgen - Er du eller noen du kjenner avbildet?


19

Jentebølgen - Er du eller noen du kjenner avbildet?

Jentebølgen - En stor gledesbølge

Om du ikke kjenner til jentbølgen, kan du lese mer om det ved å klikke her!

På vei til trening i dag så var det begynt å samle seg litt folk på torget i dag. Jeg bestemte meg for å gjennomføre treningsplanene, for å så komme tilbake å se nøyere på hva som skjedde. 
Det var lite folk enda og jeg regnet med at jeg hadde tid.

Det hadde jeg! Når jeg var tilbake, så var det moteshow med bl.a Kathrine Sørland.


Jeg sprinta hjem for å henta kameraet, og her er resultatet! =)

Moteshow og sang før løpet. 
Dette var virkelig flott å se på. 

 

Felles oppvarming
Flre hadde møtt opp med god ånd for en felles oppvarming ved scenen. Personlige trenere fra 3T fikk stemningen opp i taket. Og alle var med.

  Alle samlet seg sammen ved start, og med et smell tok det av. Bølgen av kvinner beveget seg i et jevnt tempo bortover gaten med amerikanske fotballspillere i tet.


Bølgen går videre gjennom byen. 

Et korps var samlet for å spille for deltagerene i løpet. De spilte en kjent sang fra Disney's Jungelboken

Jeg måtte stoppe å ta et bilde av utsikten.Her skimter vi førstemann i mål!2.plassDelt 3 & fjerdeplass?
Flere deltagere på vei i mål.

 


0

Morn'

God morgen, god morgen.

Jeg er sent oppe igjen - men ikke like sent som i går heldigvis =P

Jeg kan ikke la døgnet gå på trynet nå som jeg skal reise til oslo på fredag! Som sagt, har jeg et vktig ærend i tigerstaden. Og jeg håper ikke den dustete streiken går ut over det =/

Og, ja. Jeg glemte å nevne det i går... Jeg klarte å miste lommeboken min på vei til trening i går.. Hva er vel sjansen for å finne den igjen midt i trondheim sentrum?
Ganske liten tenker iallefall jeg - så jeg ringer å sperrer kortet, for å så traske inn på torget for å sjekke der for sikkerhets skyld....

Tror dere jeg angra på at jeg ikke gikk inn det med det første eller....? Joda, der lå lommeboka mi. Og nå må jeg overbevise banken min (som kun har filial i bergen) om å åpne det igjen...
Det er ikke lett å være meg.. Den største fjasapadden ;)  

hits