Kropp

16

Feite folk burde tvangsjogges!

"Jeg har sagt mitt om feite kvinnfolk, men la det være helt klart, ingenting er verre enn FEITE MANNFOLK! Det er det jævligste som finnes, det oser av selvforakt og gi faen mentalitt. Feite mannfolk burde tvangsjogges hver forbanna dag!

Menn har ingen unnskyldning for  være feite, det er latskap, selvforakt, ignoranse og elendige personlige egenskaper som ligger bak."¨


bilde: google

Dette er uttalelsene til en daværende FRP-politiker. Om han fortsatt er i gamet er noe usikkert.

Hva mener dere om slike uttalelser om fedme? Og er det mer akseptabelt enn å hetse mennesker som er tynn og ikke kan noe for det? 

Personlig så mener jeg det at det er individuelt hvilken livsstil man velger å ha.
Noen liker salater og holde seg i form, mens andre liker rett og slett bare liker mat med mye fett og kalorier i, og er ikke så glad i å stresse seg ihjel på en spinningsykkel.

Men det viktigste er at om man blir for tynn ELLER for tjukk - Så kan det bli ganske farlig for vedkommende. Direkte helsefarlig. Om enn for stor eller for liten.
Og da burde det gjøres noe med slik at de kan forholde seg sunde og friske, og leve et godt og langt liv :)
Men ellers, velger folk den livsstilen de selv ønsker. Det plager ikke meg.

 

Si din mening i kommentarfeltet. 

21

Vil du tilbake til den flate magen?

Uansett hvilken størrelse du er så kan du få en flat mage, og det har alt med diett å gjøre - men det kommer vi til senere...

Nå vil jeg fortelle dere hva som hjalp meg med boblemagen min - og takket være det kan jeg nå ta til å jobbe foran kamera igjen =)

Det som er viktigst å bite seg i er om du har en normal tarmfunksjon. Du skal kunne gå på do og få løslate deg iallefall en gang om dagen.
Om du ikke gjør det, samler det seg bl.a luftbobler i systemet ditt og det fører til at du får en boblemage effekt, og det ser ut som du har lagt på deg mer enn du egentlig har.

 
Foto (?)

For det første. 30 days for mage.. Det er ikke direkte et slankemiddel, mer nermere et rensepreparat.
Når jeg først kjøpte denne ville jeg bare gå ned en ca 2 kilo. Og svettet som en tulling og var flau når jeg gikk til kassa og skulle betale den.. For jeg var redd de trodde jeg skulle slanke meg helt insane og få en anorexia effekt.. Og jeg var også livredd for at jeg faktisk skulle ende opp slik, så jeg regnet ut at en så og så langvarig dose ville gi ønsket effekt.... Men etter å ha brukt den i snart en mnd har jeg egentlig ikke gått ned noe spesielt.. Jeg fant da ut ved spm. i kassa hvor jeg kjøpte den at det var, som jeg har skrevet over, et rensepreparat, og jeg pustet lettet ut! =) Men vet dre hva, den hjalp på magesituasjonen min litt...

Hjem 
Foto: 30.days

Jeg fant senere ut at i kombinasjon med Salzburger teen, som øker tarmfunksjonen din/forbrenningen gikk det så det suste.
Magen min er jo så og si helt flat igjen - og det bare ved å drikke en liten kopp hver kveld. 
Teen får du kjøpt på helsekost. 
Jeg sier ikke det at dette er den beste måten å redusere magen din på, men det funket for meg! =)

Jeg trenger ikke å holde inn magen lenger! <3 <3 <3

 

BTW! Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne duft fra Calvin Klein! =)
Klikk på linken under ^^,
http://iamnicole.blogg.no/1346962983_vil_du_vinne_duft_fra.html 

 

hits