Jeg Tester

Jeg Tester - Stick Concealer fra Body Shop


Jeg har ikke den bredeste erfaringen med concealere. Men jeg har brukt alt fra I.D til L'oreal's lite flatterende produkter.
Don't get me wrong. L'oreal er et utrolig godt merke, men de feiler på enkelte produkter. Og slik er det med de fleste leverandører.

Jeg var overlykkelig når jeg fant denne concealeren..
Men det er jo nett det jeg var ute etter. En stick concealer og et brightening løspudder. Men her hadde jo vi to i en!
De anbefalte den ikke til øynene ettersom det var mye pudder i den og den kunne bli litt ubehagelig å ha på.
Men jeg liker den veldig godt. Den sitter bra og føles ikke tyngende!

En utrolig tykk og god kremet konstens som virkelig sitter, og virkelig dekker og lysner opp de områdene du ønsker.

Jeg ELSKER dette produktet! <3 <3 <3  Anbefales! <3 <3 <3

Har du prøvd denne?

2

Jeg tester - Lee Stafford: Argan Oil from Morocco

Jeg kan bare ikke la være å skryte av Lee Stafford sine produkter. De er rimelige, og noe av det beste jeg har vert borti.
Det som er det mest gøyale er jo at du får et rabattkort som du får stempel på ved hvert kjøp. Hvert 5 kjøp er halv pris, og hvert 10 er GRATIS! =)

Nå tar jeg å griper muligheten for å skryte enda et produkt fra han opp i skyene, nemlig Argan Oil from Morocco. 

Lee's moroccan oil kommer på en beskjeden liten tube - men ikke verg deg av den grunn. Det skal ikke mer enn noen få dråper til for at håret ditt får den næringen og oppnår den silkemyke følelsen du har lengtet så lenge etter.

Pump en eller to ganger ut i håndflaten, gni hendene sammen å dra det ut i håret. Jeg får en aldri så liten Head and Shoulders opplevelse når jeg gjør det ;) 

Jeg, som har veldig kort hår.  Og har hatt veldig slitte tupper etter mye kjemisk behandling, og har måtte klippe det ofte - du vet den feelingen når du farger håret på nytt fordi fargen har falmet eller gudene må bare vite hva? Og håret frizzer seg opp og det ser ut som en stålullsdott som ikke er spesielt flatterende? Skal det gå bort av seg selv tar det kanskje måneder... Men med denne håroljen - jeg slapp å ha det i det hele tatt! Håret mitt er mykt, sundt og friskt igjen. Jeg elsker det!

Dette produktet går over all forventninger - og er blitt mitt faste inventar i hylla mi på badet! =) 

Anbefales på det sterkeste! 

 

Produktene til Lee Stafford får du på:Ps: Produktet har vert testet over flere perioder for å se om resultatet vedvarte. Check! 

 


3

Babygrøt/mat testen. Gjesteblogger Paradise iselin - Jeg (vi) tester!

Atter en bortkastet lørdagskveld - I det minste kan jeg presentere babygrøt utfordringen jeg Nicole Larsen og Iselin Michelsen (paradise iselin) har stelt i stand....
Og her tester vi altså: Slankemat i babyformat.. Eller babygrøt/mat.
Nå har jeg faktisk ikke sikkerhetssjekka hele videoen for å sjekke om jeg redigerte bort noe kleint... Men så kom jeg også til å tenke på at... Hele videoen er klein.

Skjønner du ikke humoren, har du ingenting her å gjøre ;) 

Foto (se video nedenfor).

 

Enjoy!

hits