Irritasjonsmoment

7

Videoblogg HD - 10 ting jeg hater!

Er jeg alene om å mene dette?

9

Lokkemannen?

De siste dagene har jeg sett en unormal aktivitet på gruppen Norske Bloggere på facebook, hvor en viss Marianne Jensen har spammet kommentarfeltene med "add meg som venn" hos alle jentene.
Unormalt at en jente er så desperat etter å få facebook venner, og hvorfor ikke bare adde dem selv istedenfor å spørre dem? 
Smisking skulle det heller ikke mangle på... Og man merker kjapt at her er det noe muffens...


Hvem er denne jenta egentlig?

Jeg tok meg en søkerunde på google, og jeg fant da ut at dette er en som har stjålet og brukt bildene til en jente som var i en sak(link) i fjor, hvor hun måtte fjerne magesekken sin etter å ha drukket en drink med flytende nitrogen...
Jeg bestemte meg for å følge opp dette.
La meg notere at vedkommende i forkant av screen printen hadde kontaktet meg med advarsel om en "pedofil" på facebook, og var en smule pratsom..

Da ble jeg selvfølgelig blokkert.

Oppførselen er mistenkelig.. Og personen prøver å "advare" alle om at en viss "pedofil" lusker rundt på nettet..

Er mannen uskyldig? Er det noen som prøver å ta en personlig hevn ved å spre rykter? Er han faktisk skyldig?
Hvem vet.... 
Men dere: Slike anklagelser må folk være VELDIG forsiktig med... Det er ikke noe man sprer rundt om deg uten at man har håndfast bevis på dette.. Det kan ødelegge livene til uskyldige mennesker. 

Uansett er dette identitetstyveri, og det er straffbart.


Beware! 

Briller? JEG?

I dag skulle jeg og samboeren min til le' brilleland (altså ikke kjeden brilleland) og ta å få fatt i nye briller til han..
Jeg har selv slitt litt med synet den siste tiden, og min mor har anbefalt meg å ta en synstest... for et par år siden :P

Jeg gjorde da det.. Dette er jo egentlig greit dyrt, men det måtte gjøres før eller siden...
Sist gang jeg tok en synstest og så litt skurrete så fikk jeg bare øyedråper. Jeg regnet gjerne med at det ville jeg få nå også..
...... hvis det gjør underverker med øynene mine.... Men ble det da virkelig sann?
Hvorfor skal jeg ikke gjøre ting bedre for meg selv?
Fordi jeg ikke vil knote med linser eller briller?
Bingo!
Men slik er det bare, og da skal det bli gjort.

Jeg kan til min lille forferdelse si at det ble nok noen tusen kroner på briller til meg...
Jeg har litt skjeve hornhinner og det gjør at jeg sliter med synet mitt.
Jeg ser ikke så klart som før og jeg tåler ikke å ha lyset av når jeg ser film osv.. Og jeg må anstrenge meg for å fokusere en del... But no more! 

Jeg glemte å ta bilde av meg med brillene.. Jeg så ut som en pornostjerne i noe som sikkert hadde fått tittelen "bad teachers" eller noe sant.

foto: hollyscoop.com 

Synes litt synd i meg selv.. Men jeg fikk plukke ut noen rosa briller, det var et lite plaster på såret ;P

Jeg skal hente brillene neste uke, da skal de være klar. 

 

Bruker du briller?

4

Hvor faen er de jævla nøklene?

Jeg har klart det IGJEN!

Nøklene mine er borte.. Borte! Jeg er så forbanna surrete av og til at det går bare ikke an.
Og jeg som skulle ha et system på det.. Ha de i jakkelomma heeele tiden.. Slik at jeg ikke sku miste de?!

Grrrr!!!!
Finner de ikke!

Er du like surrete som meg?

 

0

Unnskyld? Gidd du ta deg en dusj eller?

Å fy f***!
Unnskyld så mye uttrykket men fy f*** altså!

*kremt*

Jeg kan ta å fortelle hvorfor jeg er så frustrert:- Jeg har vert utrolig gretten i hele dag... Hvorfor? Aner ikke. Sikkert p-pillene jeg nett har begynt på.

 


- Jeg holdte på å få anfall tidligere i dag! (Type magesmerter så kraftige at man ikke kan gjøre annet enn å ligge på bakken og klarer såvidt å få frem et ord i kaldsvette.)

 

 


- Håret mitt vil IKKE samarbeide. Jeg får ikke det som jeg ønsker.
- Mobiltelefonen min nekter å samarbeide. Touch screen er no' dritt.


- Jeg har ikke hatt tilgang til pc i hele dag, og måtte bruke den obstanasi telefon for å gjøre mitt, i tillegg når pcen var på plass igjen var ikke lader/kabel med, og jeg hadde begrenset tid. Pc avhengig? Oh yeah!

 


- På trening i stad, som jeg følte jeg måtte dra på for å få ut noe spenning - var det en kis som stinket forferdelig.. Som en blanding av noe dødt og noe myglet. Og her er svette og tåsos totalt utelukket! Jeg overdriver virkelig ikke -.-' Vi snakker av det kaliber at man omtrent stikker nesa under sin egen svette armhule for å ikke svime av pga stanken... Rett og slett lukte på noe BEDRE.
Kan man virkelig DØ av å være hygienisk? Skulle nesten tro det... Her snakker vi om å la andre rundt seg omtrent omkomme fordi man ikke gidd ta seg en dusj... Fysj, fysj, fysj!
Og VIRKELIG folkens. Spar dere for kommentarer om at man skal kunne tåle svettelukt på treningsstudio. Det sier vel egentlig seg selv, eller hva? Det er ikke det det handler om!

 

Å herregud for et sutreinlegg! =P 

0

Morn'

God morgen, god morgen.

Jeg er sent oppe igjen - men ikke like sent som i går heldigvis =P

Jeg kan ikke la døgnet gå på trynet nå som jeg skal reise til oslo på fredag! Som sagt, har jeg et vktig ærend i tigerstaden. Og jeg håper ikke den dustete streiken går ut over det =/

Og, ja. Jeg glemte å nevne det i går... Jeg klarte å miste lommeboken min på vei til trening i går.. Hva er vel sjansen for å finne den igjen midt i trondheim sentrum?
Ganske liten tenker iallefall jeg - så jeg ringer å sperrer kortet, for å så traske inn på torget for å sjekke der for sikkerhets skyld....

Tror dere jeg angra på at jeg ikke gikk inn det med det første eller....? Joda, der lå lommeboka mi. Og nå må jeg overbevise banken min (som kun har filial i bergen) om å åpne det igjen...
Det er ikke lett å være meg.. Den største fjasapadden ;)  

0

Kjære inkompetente selger"spirer" - kyniske mennesker bak online bedrifter. Vet dere hva dere driver med?

Som nyoppstartet foretak er det nok sikkert vanskelig å få ordet frem i denne dag. Man bruker forskjellige metoder for å bli oppdaget, for å bli sett, lagt merke til. "Hei! Her er vi!".
De må tjene de også for å kunne drive dette videre - valuta skal man ha for pengene, uansett. Går man ikke opp i opp så er løpet kjørt - og mest av alt ønsker man å gå i pluss. 
Men kjente metoder, som å kjøpe reklameplasser på sosiale nettverk, og gjennom andre nettsider - er det noe man skal ha seg for gjerrig til å gjøre?
Og hva er de alternative metodene man da skal bruke?

Jo, her skal dere høre:
Det de gjør er å bruke andres bilder - hvor rettighetene ligger hos en fotograf og man skal i bunn og grunn be om tillatelse før man kan bruke dem i en slik sammenheng.
Ja, såklart har de ikke engang bedt om tillatelse, og bruker dem som det passer dem. Men det er vel greit, så lenge prsonene bak disse verkene får sett hva de bruker det til? Nei, overhodet ikke!
Det begynte med fashionyouknow.com - man må jo lure på hvor seriøs de er om de bruker slike midler for selge produktene sine.. Er de så ufattelig dårlige disse produktene? Eller er disse menneskene så inkompatibel iht salsmetoder at de velger å ta risikoen å bli anmeldt for å få solgt det de ønsker? Ikke vet jeg. Men det jeg vet er at jeg gir meg ikke før de har fått det banket inn med spade. Metaforisk sett ;)

En ting er om de bruker mine foto som en illustrasjon i bloggen sin - en annen er når de prøver å tjene penger ved å bruke mine foto. Burde det ikke ringe en LITEN bjelle? 

Denne gangen er det noen som prøver å få solgt joggesko...


Nå skal dere høre her. Ja, det er nok sant det mange av dere sier at rettighetene ligger hos facebook når bildene er lastet opp der. 
Men det vil heller ikke si at andre via dette sosiale nettverket kan bruke dem som de ønsker - spesielt ikke i sammenheng med reklame for sin "nettbedrift".
Selvsagt med mindre dem kjøper rettighetene fra facebook. Noe som er en lang, og dyr prosess. Og jeg kan ikke tenke meg at individuelle som ikke engang gidd bruke noen slanter på profesjonell markedsføring... Går gjennom denne prosessen heller.


 

hits