Film

7

Video - Valp ligger i armene mine å sover.

Er ikke han nusselig? Må bare susse på han :D

Teenage Mutant Ninja Turtles

Satt å så på Turtles i stad. Hells to the yeah! :D

 

Husker den "levende" filmen som var av de når jeg var ganske ung.. Jeg hadde mareritt på grunn av den rotta... Herlighet!

 

 

 

foto: google

 

3

Is Tid 4 - Kontinenter på avveieEttersom filmen ble avlyst i går, på premiæredagen av alle dager grunnet en ødelagt prosjektorlampe så ble det heller en tid lig film i dag på prinsen kino.
Og jeg tror det at det var litt flaks - fordi at på kinoen sto det en Scrat mascot! Og jeg (blandt alle ungene på en 4-8 år) ville jo såklart ha et bilde med han...

Han er jo überkul! 

 

Vel, tilbake til filmen.

I filmen har vår kjære lille Fersken kommet i tenårene. Md trassalderen kommer naturligvis utfordringene på rekke og rad for Manny og Ellie.
Sid får et overraskende kort gjensyn med sine foreldre hvor han ender opp med å ta vare på sin skrøpelige bestemor.
I filmen tar omgivelsene en aldri så liten vending - nemlig ut på 'atlanteren', hvor de plutselig står ansikt til ansikt med vaskeekte pirater.
Den rare flokken tar utfordringene på strak arm, og de står i kø.

Jeg gir filmen terningkast

 - Det er bare fordi oppfølgere ikke klarer  slå originalen. Sann er det bare.
Filmen er spekket av humor og flotte karakterer. Såklart får vi gullkorn på rekke og rad fra både sid, og hans sjarmerende bestemor.


 

IsTid avlyst? Vurdering av reserven: 21 Jump Street

Ja, du leste riktig! 
IsTid ble avlyst, på preiæredagen! Fordi lampen på prosjektoren hadde streika... Da ble det til at vi fikk gratisbilletter isteden, dobbelt opp og bestilte for i morgen isteden. 
Vi så også en film i dag for de ekstra billettene vi fikk... Hvilken andre enn 21 Jump Street?

  

Filmen handler om to vidt forskjellige politibetjenter som får sin sjanse ved å gå undercover som studenter. Infiltrere og avsløre kilden til det nye dopet som har tatt livet av en student ved skolen.
 Her snakker vi to typer som har sett litt for mye på film og ikke er helt klar over hvordan virkeligheten fungerer. Ting går ikke som planlagt og kaos oppstår. Dette gjør at vennskapet settes på prøve mellom de to betjentene når rollene deres fra sin egen high school tid byttes om.

Filmen får terningkast:  
Grunnen til det er at det var riktignok mye humor, men filmen var overraskende forutsigbar.

 

hits