Videoblogg

0

God morgen bloggen!

Hei dere!

I dag blir det en del forberedelser til en evt musikkvideo, for så en senere shoot hvor jeg skal samle opp bilder til en portefølje gjennom Miss Universe Norway..
Så jeg håper de blir bra! :)

Nuh! Ready to go out!
Skal shoppe litt <3

Olden Eplevann <3
Ja, helt random - men siiiinnsykt godt!

 

Oja, en liten note.. Jeg har jo blitt youtube partner... Og nå har den ene videoen min nesten 4000 visninger!
Yay me! :D

 

0

Svingstang på kjøkkenet.

Da har jeg laget en kyllingrett som i grunn er ganske enkel.
Kyllingfilèt gratinert i fløte med grønnsaker. Mmm!

Her snakker vi lørdagssnacks! :)

Cheers!

9

Gruppe for bloggere på facebook.

Et lite bloggtips til dere som er ivrige bloggere er å bli medlem av facebookgruppen ----> Norske Bloggere <--- link.
Der kan dere dele deres blogginnlegg for å få flere lesere, gi hverandre feedback og invitere dine bloggvenner.
Jo flere som blir invitert til gruppen, jo flere lesere får nettopp DU! :)

Velkommen. 

Trykk på banneret for å komme til gruppen. 0

Enda en pysjbukse. Den er så søøøt<3

Pysjbuksa mi som jeg fikk i gave i går har jeg hatt på meg i hele dag :)
Den er kjempebehagelig, og den er kjempemyk! Føles utrolig digg med nybarberte ben ;)

Tror den er kjøpt i en barnebutikk. For den var i M og den var som en x/small på meg.

Har du pysjbukser? :-D

8

Nytt design

Da har jeg fått nytt design.
Jeg var litt lei av det gamle og begrensningene det satt for meg.

Så, her er det gamle:

 

Hva synes du om mitt nye jeg har nå?? :)

0

Jenter blir lurt av falske fotografer - Modellbransjen i norge

adri
foto: google
Har du fått det ultimate tilbudet som kommer til å håve inn cash?
Har du blitt lovet at du skal bli en stor, og berømt modell ? komme på forsiden av FHM og pryde samtlige butikkbannere?

patryc2
foto: google
Er fotografen superivrig på at akkurat DU er den rette for dette, den som de har sett etter i så lang tid? Nedringer deg fordi det er en deadline? Kanskje han til og med ringer deg på upassende tidspunkter kun for å prate?
Modellbransjen er ikke en kjærlighetshistorie. Og dette er eksempler som burde få varsellampen til å blinke.

NB! Høres det for ?godt? ut til å være sant ? er det som regel det.

Her er noen få leveregler du må gå etter om du ønsker å drive på som modell.
adri2
foto: google

Tips for å unngå falske/useriøse fotografer:

1. Vær kritisk til det vedkommende sier. Det er veldig enkelt å forfalske referanser, visittkort, nettsider, arbeidsavtaler fra byråer. Dersom ?fotografen? sier han representerer et byrå, ringer du byrået for å få dette bekreftet. En seriøs fotograf har ingenting i mot at du gjør det. Be om kontaktinfo til tidligere modeller/jobber vedkommende har hatt, en seriøs fotograf har heller ingenting i mot at du også bekrefter disse og spør dem om hvordan fotografen var.Bruk gjerne facebook for å finne kilder og se hvem som er tagget i bildene fotografen har lagt ut.

2. En seriøs fotograf vil aldri be om nakenbilde av deg over Facebook eller lignende. Det kan være vedkommende spør om du har et alminnelig portrettbilde, dog aldri noe såpass lettkledd. Spør vedkommende om nakenbilde avslutter du bare samtalen med vedkommende med en gang. De trenger ikke en grunn til at du ikke ønsker videre kontakt. Uansett hvor frustrert de kan bli over at du ikke gir respons. Det er bare useriøst.

3. Møt aldri en fremmed alene, ta med deg en venn eller to og gjern møt vedkommende i forveien på en cafe eller noe for å snakke sammen. En seriøs fotograf har ingenting imot at du tar med en venn eller to, eller at dere snakker sammen på et offentlig sted før dere avtaler en fotoseanse.

4. Ikke la deg presse. Har du ikke lyst å stå toppløs eller andre ting, sier du nei. En seriøs fotograf avtaler hvordan bildene skal være på forhånd, og han/hun vil ikke plutselig be deg ta av toppen.

5. Skriv en skikkelig kontrakt. Er du under 18 år burde også fotografen kreve dine foresattes underskrift.

6. Det er lov å angre seg. Om du skulle ombestemme deg, sier du i fra.

7. Om fotografen begynner å interessere seg for ditt privatliv, så er detteupassende. Og han er tydeligvis mer interessert i deg enn modellferdighetene dine.

8. Man bruker ikke sex for å komme frem i bransjen. Det er et stort NO-NO!

Følger du disse tipsene. Stiller du godt.

Klem
Nicole
Nicole_12-47
Foto: http://www.phokus.no

0

Ja, men, katter klarer seg alltid?

foto:google

Ja, men, katter klarer seg alltid?

Hvordan kan det ha seg at enkelte myter rett og slett nekter å dø? De klynger seg til livet med minst fem usannheter, tre halvsannheter og en gjeng mennesker som helt uten å stille spørsmål har bestemt seg for at når bestemor sa at katter klarer seg helt fint ut alene, ja så stemmer det!

Og mens kattene der ute dør i hopetall så lever mytene i beste velgående. Og vi som kjemper en innbitt kamp for å snu utviklingen, drepe mytene og redde kattene? ja vi er enten idioter eller uvitende. To sider av samme sak. Smarte er vi i alle fall ikke.

For er det noe ?alle? vet så er det at katter klarer seg alltid, de har ni liv og kan med andre ord miste ett liv annethvert år og likevel leve hele livssyklusen til ende uten problemer.


foto:google

Så hvor kommer de fra da?

De kattene som ikke lever etter 70 tallets kloke visdom. De som er radmagre, skitne, fulle av lus, av orm, av FIV? De som ser på deg med store redde øyne, øyne som er fulle av betennelse, de som kaster seg over en tørr brødskive, ikke fordi brød er kattenes førstevalg når det kommer til mat, men fordi de er avhengig av næringen? Og hvor kommer de fra disse kattene som ikke kommer til syne før snøen går? De som ikke fikk den tørre brødskiven og dermed endte opp med å bukke under for en sur kombinasjon av sult og kulde. De verken levde eller døde under parolen om at hjemløse katter klarer seg så fint?

Så hvor kommer du fra Trofast? Og hvorfor har du ikke forstått hvor godt du skal kunne klare deg på egenhånd?

Ironi er en fin ting, er det ikke? For jeg vet veldig godt hvor du kommer fra. Jeg kjenner i alle fall en del av livshistorien din og jeg kan tenke meg til resten.

I likhet med alle andre katter så ble Trofast født som kattunge. Ikke noe overraskende i det. Ved hjelp av litt fantasi kan jeg også forestille meg hvordan han så ut. Lang, lodden pels, utrolig grønne øyne som glimtet humoristisk når han spant bortover gulvet for å snikmyrde en støvdott som støvsugeren hadde oversett. Lykkelig uvitende om hva livet hadde i vente for ham. Heldigvis!

Neste skritt i unge Trofasts liv skulle vise seg å bli bortimot fatalt.

Han fikk et hjem, en familie som elsket ham, en egen hage, matskål, vannskål og helt egne stuegardiner han kunne klatre i. Livet smilte til lille Trofast og for en stakket stund var han lykkelig. Akkurat så bekymringsfri som kattunger i den alderen bør, kan og skal være. Det var før den stengte døren, før den sure høstvinden, før snøen, før kulden og sulten? før de forlot ham og han ble overlatt til å klare seg så fint alene. En oppgave den lille knerten gikk hardnakket inn for, men feilet i likevel.

Og her mangler det et par egentlig uvesentlige bilder av puslespillet. For i bunn og grunn spiller det ingen rolle om de pakket tingene i bilen først og kastet Trofast på dør etterpå eller om de bare dro da han var på rekognoseringsrunde i nabolaget.

Resultatet var det samme. Trofast stod igjen foran en dør som aldri mer skulle åpne seg. Ikke for ham i alle fall. Og der stod han? helt alene i en verden som ikke rommet verken fulle matskåler eller varme fra peisen. Snøen traff den silkemyke pelsen hans, gjorde den våt og kald, magen rumlet høylytt i det Trofast krøllet seg sammen og sovnet denne første av mange netter som hjemløs, som uønsket, som en av de mange kattene som skal klare seg så forbaska bra alene, men som likevel ikke gjør det.


foto:google

Og i de 6 årene som har gått siden den gang har Trofast vandret gatelangs.

Han har sovet under alt som kan tenkes å gi litt ly mot snø, kulde og isende vind. Han har lært seg å endevende bosspann på jakt etter litt av vår overflod. Det være seg et yoghurtbeger som ikke er fullstendig renskrapt, en liten bit pølsebrød, en halv sjokolade som noen kastet fordi de innså at de ikke egentlig trengte de kaloriene når det kom til et stykke? Han har drukket vann som vi ikke en gang ville vurdert å skylle hendene i, han har jaktet mus, rotter, biller, ikke som tidsfordriv, men for å overleve.

Og han har slåss? Han mangler et halvt øre på den ene siden og har flere flenger i øret på den andre siden. Han har orm, han har lus, han har muligens også katteaids? og han har en tillit til mennesker som hadde vært en bedre sak verdig. Og han har sittet utenfor en lukket dør. Ventet på det øyeblikket der ?hans? mennesker plutselig skulle komme på hva det var de glemte da de forlot Ytre Arna for 6 år siden.


foto:google

Men har han klart seg?

Overivrige forkjempere for 70 talls mytene vil nikke med hele seg og påstå at Trofast -til tross for øyebetennelse, store hakk og sår, lus, orm og muligens også katteaids- likevel er et soleklart bevis på at katter alltid klarer seg. Vi andre vil juble litt forsiktig over at Trofast omsider fikk hjelp. Ikke fordi vi ikke mener han fortjener det, men fordi vi frykter det endelige svaret på FIV testen. Katter kan leve lenge med FIV, men spørsmålet er: Hvor lenge har han allerede levd med denne mulige katteaidsen og hvor stor skade har den i så fall gjort på hans indre organer? Kom hjelpen for sent eller akkurat i rett tid?

Før vi tør slippe jubelen løs for alvor må vi vite at han klarer seg.

For ingen av oss som har sett de såre øynene hans vil noensinne kunne glemme dem. Vi har et bilde på netthinnen som vil gi oss våkenetter i lang tid. Og bildet rommer ikke bare Trofast i hans 6 år lange ventefase? den rommer også bildet av alle de andre Trofastene rundt omkring, de som fortsatt venter på hjelp. En hjelp som kanskje eller kanskje ikke kommer.

Vi vil tenke på alle de kattene der ute som skulle klart seg så bra, men som likevel vil tape kampen mot kulde, snø, sult eller katteaids i løpet av vinteren. Vi vil vite at de er der, vite at vi ikke kan hjelpe dem alle, fortsette kampen for individene og mot mytene, og håpe på en bedre morgendag for hver eneste katt som i natt krøller seg sammen i et bortgjemt hull, glemt av alle? overlatt til seg selv og menneskers tro på at katter alltid klarer seg?

Jeg vil rette en dyp og inderlig takk til Dyrebeskyttelsen Norge, Bergen og Hordaland som åpnet døren til fremtiden for vakre Trofast:-) Dere, sammen med en lang rekke andre katteengler viser at det finnes håp. Et håp vi så sårt trenger i den videre kampen for et verdig liv til hver eneste katt som i går, i dag eller i morgen stod eller står foran en stengt dør.

Vi kan med glede fortelle, at trofast i dag lever i beste velgående, sammen med sin søster i en fantastisk familie

- DET NYTTER!!

Skrevet av Christel Ansnes.

Alle fortjener en ny sjanse <3

God jul, og husk:

0

Foto Roma (De Dødes By m.m)

...

0

Foto Roma (Italia).

...

0

Bilder fra Giglio (Italia) del 2! Se det veltede cruise skipet...

Her får du endelig se foto av det Veltede Cruise Skipet blandt alt det andre! :)

Nå, er vi i roma! Bilder legges ut i kveld ;)

0

Miss Universe norway - gårsdagen (bilder).

0

Høst ved Nidelva - klipp

Et lite klipp jeg filma med håndholdt speilrefleks. Litt vinglete, so plase forgive me ;)

Tema er høst ved nidelva - lover å filme med stativ neste gang ;) hihi

2

Stormat dag i oslo!

Jeg må si det at dette har vert en forfriskende tur til oslo. Jeg har møtt mange flotte og interressante mennesker og jeg gleder neg over turen uansett hvordan resultatet blir :)

Jeg og jentene har veldig lyst til å jobbe på dette arrangementet om vi ikke kommer med. Vi er maks gira på å få delta på en eller annen måte! :)))
Guri for en koselig gjeng!

Det var kanskje litt for modig av meg å komme på audition før jeg har fått kommet meg litt i form igjen. Men jeg kan ikke si jeg skjems for det :)

God middag, god leskedrikk, gode folk - ja, bare god stemning!

0

Tumble tower, lakrisal og brusblanding

Det er det kvelden består av.
Av brus så har vi cola og 7Up.
Jeg fikk for en gangs skyld i "voksen" alder ideen å blande.
...smaker jo som cola lemon som var på markedet for lenge siden! Jømmi!

Lakrisalen er en klassiker, en fristelse som blir lakserende i store mengder.. Herlighet!
Tror dette var 31 bildet. Litt vanskelig å se på mobilskjermen :)

Tumble tower. Har et bilde fra spillet vårt for litt siden.
Rekorgen vår er 33 etasjer! :) eller 32 og nesten to klosser da :P

Har også gått tur i dag :)
Noen foto ^^,

Er du glad i å gå tur? :)

8

Foto - speilbilde2

Foto - slvportretter.

Litt foto jeg tok her hin dagen =))
Fikk en spesiell effekt på øynene eller? =/ =D
syns? ^^,
 

15

Sigrid funnet død - mistenkt mann folkesiktet og hetset på nett.


Foto: vg.no

Sigrid saken har kommet et skritt videre etter de fant den 16-år gamle jenta død like ved en tursti i Kolbotn.
Jeg håpet virkelig at de kom til å finne jenta i live, og i god behold. Men nei.. Livet ble så brutalt revet fra jenta i en så ung alder, hun hadde hele livet foran seg.
Hvil i fred lille venn <3

Jeg føler meg egentlig litt trist.. Selv om denne jenta bare er et navn og et bilde for meg.
Jeg kjenner henne ikke. Har aldri møtt henne.. Ikke visste jeg hvem hun var før alt som skjedde i media kom opp...
Jeg kan ikke forstille meg den smerten familien og pårørende føler... Men jeg er lei meg, og kjenner jeg har en klump i halsen... Kanskje fordi jeg har følgt veldig mye med på denne saken, og har håpet og bedt på at hun ble funnet i beste velgående...

Min dypeste tanker, bønner og medfølelse går til de pårørende. Og jeg tenner et lys for Sigrid her hjemme i kveld.

  

Det rører seg også veldig i meg når jeg ser at befolkningen har sotte den ene mistenkte i en offentlig gapestokk - hvor han rett og slett blir behandlet som om han har fått dommen som skyldig i Sigrid-saken.
(EDIT: "Dette er noe politiet burde være forsiktig med, jeg mener å utlevere slik informasjon til media som fører til en slik behandling av et individ."(jeg beklager feilen. Jeg trodde media hadde gått ut med fullt navn på personen, men der tok jeg visst feil.)
Jeg har ingenting til overs for mennsket som gjorde denne forferdelige ugjerningen. Men sjansen er der for at den mistenkte som blir hetset er uskyldig. 
En slik behandling i offentligheten kan skape mye oppstyr, og tenk på de psykiske ballastene det kan føre med seg.

Vent med å dømme, og hetse. Vent til politiet har kommet med et gjennombrudd i saken, og den mistenkte evt blir funnet skyldig.
Det kan være en annen, en annen som er skyldig i mordet.

Jeg prøver ikke å beskytte vedkommende. Men rett skal være rett. Å bli anklaget for noe man ikke har gjort er forferdelig, og spesielt på et slikt nivå kan jeg tenk meg at det er en ekstrem påkjenning. 

 ..........

Sigrid, you're in the arms of an angel now.

 

Rest in peace....

 

Q:

Tror du han er skyldig?

3

Ollie bollie!

Jeg passer lille Oliver. Hunden til Iselin.Søøøte Ollie! =) 

 

Jeg vurderer å lage en make-up tutorial video i dag =) Yes, you heard me ^^,
Med mitt 650D med autofokus går det nok bedre enn forrige gang x) 

 

Hva skal du i dag? =)

3

Jævla tøs! Hun var utro med typen min!

Nei, dette har ingenting med meg å gjøre. Les videre ;)

Dette dramaet er egentlig en smule fascinerende spør du meg..
Jeg snublet over en diskusjonstråd i en gruppe på facebook, hvor jeg la ut mitt synspunkt på dette.
Jeg vil nå legge det frem for dere, og høre hva dere, altså mine lesere tenker og mener - fordi jeg synes det dere mener er viktig.Ok, posten lød ca sann som dette herre:
"Hva er ditt synspunkt på Ungjenter som ligger med typen din bak ryggen din fullstendig vitende at fyren hun driver og sjekker og skårer med har dame? Er det ett navn på disse damene? Det som kommer i mitt hode er slutt, homerecker osv. Jeg personlig kunne ikke tenke meg å rote med en fyr jeg viste hadde dame eller var gift, Faktisk så går min moral så langt at om en fyr hadde gått ut av ett langvarig forhold så hadde jeg aldri stupt i graven til x dama dersom jeg viste hvem hun var. Hva er det som gjør enkelte damer til åtselsfugler??" 

Denne dama har et utrolig godt poeng. Men er det egentlig denne jentas ansvar å passe på forholdet til fyren hun ligger med? Meningene er delte. Men tilsynelatende mener flertallet det at man kan ikke være ansvarlig for den andre partens privatliv.

Jeg vet ikke om dette er noe som faktisk hendte dama som la ut posten.. Det er jo aldri noe jeg unner noen. Når jeg prøver å sette meg litt inn i den situasjonen så tenker jo jeg såklart det at jeg vil vri om nakken på kjerringa som gjør dette. MEN, det er den som er utro mot sin partner, som burde straffes for ugjerningen. Ikke den single dama/mannen som forfører h*n, uansett om h*n er klar over at h*n er i et forhold..
Ja, det er dårlig moral, det er usselt, frekt, og mye annet man kan kalle det. Uansett er jo det en liten stemme i hodet ens som burde sagt ifra at "her tråkker jeg over grensen, tenk hvis jeg var i kjærestens sko" ?!?!
En ting som også forbløffer er de som faktisk satsr på å få et forhold ut av en person som bedro sin partner... Da er det virkelig på tide å våkne opp mener jeg!
Å sitte å tenke på det at: "han gjør aldri slikt mot MEG".. Ok? Hva gjør h*un så fullkommen og verdifull at han kommer til å holde seg til h*n, når h*n først har bedratt h*n tydeligvis så på på samme måte som h*n gjør med den nye nå? Nei, dårlig moral forblir dårlig moral. De som er utro er ikke noe å samle på - Basta!

 

Sist men ikke minst: Meningen her er ikke å pinpointe menn. Når det er sagt, er kvinner like gale som menn i slike saker.
Og nå lurer jeg på. Hva mener dere, mine lesere om dette? Bør det vere denne single jentas ansvar at han vil forkaste forholdet sitt? Det burde være en liten stemme sm sier at dette er feil? Eller skal han passe på det selv så lenge hun er singel, så har hun alt på det rene? Snu gjerne situasjonen om du er mann. Jeg vil vite hva begge parter mener! =)


0

Hundepasser? Jeg ja, mens Iselin skal på David Guetta!

I dag våknet jeg av at telefonen ringte - jeg trodde det var Iselin ettersom hun skulle bort til meg før hun dro til flyplassen.
Men nei, klokka var var over ett og jeg fikk beskjed om å gjøre meg klar for å gå ut å ta en matbit.
Jeg dro meg opp av senga og fikk på meg noen klær, sminka meg og ordnet håret - før det kom to vesner inn på rommet og det tydeligvis ble lufting av hund istedenfor...  Og den er kke vår...
Det drepte fort entusiasmen min for skjørt og høye heler i sommervarmen kan man si. Det er jeg ikke mye villig til å gjøre når jeg er instilt på noe helt annet, morgengretten og har stressa for å gjøre meg klar for basically nada.
Iselin står nå her å duller med håret sitt =)
Her er et bilde av henne etter vi tok av extensionene i går.. Tok flere timer! gah! haha ;P

 


Resultatet ser du her hun står nå å gjør seg klar til david guetta konsert i oslo (mens are sitter å ser på) =P =)

.. Jeg har forresten en videoblogg vi lagde som snart skal ut... Så her er en liten still/screen print ^^,
Åja... Btw: Jeg selv er irritert fordi jeg ikke finner klærne mine...

Oppdaterer senere! Jeg skal iallefall ikke waste dagen min nå som det er så fint vær =D 
 

2

Jentebølgen - Er du eller noen du kjenner avbildet?

0

Men in black 3

Dette inlegget skulle egentlig postes igår. Men nettverkstilgangen samarbeidet ikke -så det ble nuh ;)

Jeg kan ikke klage på denne filmen. Men jeg må si det at reklamen, som inneholdt en kis som spraya grafitti - Ikke var med i filmen? Var litt nedsig. Jeg satt jo å venta på den =D
Kanskje en special features, eller extended edition greie? Vel scenen jeg mener - ser dre her.

 

Uansett kan jeg ikke klage på plassene ;) Gode stoler og eget bord på hver side ^^,

 

 

Nå skal jeg gæfle litt snop - og se serier =)

Natta! :D

hits