0

Valentinsdagen - Ikke kun for par

Èn dag i året feirer vi den berømte Valentinsdagen. Dagen som oser av kjærlighet, romantikk og glede.
Det er den dagen i året man sitter og venter spendt på hva kjæresten har i vente til deg, eller til og med hva dine beundrere venter på å få gitt deg.

Men uansett hvor sorgenfri denne dagen kan, er og burde være - så er det de som sitter og gremmes over dagen.
Den sørens, over-romantiske dagen som bare kan råtne bort.. Kjenner du deg igjen i dette?

Fortvil ikke..
Valentinsdagen er kjærlighetens dag! Og kjærlighet, overgår mer enn en beundrer som kunne tenke seg å gjøre deg til sin partner, det overgår de lykkelige parene som feirer denne dagen sammen. Den er så mye mer enn bare det. Det er en dag hvor du sender en ekstra tanke til de du setter mest pris på, er glad i.. De som rett og slett er der for deg. Dine gode venner.. Og kanskje til og med familien?

Jeg selv har tilbrakt mange Valentinsdager alene.. Selv om jeg faktisk hadde en partner. Og de sure minene som kom med det, og uvitenheten i hvor mye mer dagen egentlig dreier seg om lot jeg meg forsures av.
Du ser romantiske filmer, og tegneserier over alt hvor kjærligheten symboliseres gjennom Valentine - så det er ikke rart at vi sitter igjen med inntrykket at det kun er for to parter som er eksklusive.

Men du, hvis du faktisk sitter uten noen kjæreste, en bukett eller en konfekteske.. Gjør heller noe for deg selv isteden <3
For det er ikke bare dagen for de som kommer i par - det er også for deg og de du er glad i!

Gledelig Valentinsdag alle sammen!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits