2

You and me.

Jeg posta noe på facebook før i dag som jeg egentlig hadde planer om å blogge om.. Og da gjør jeg heller det nå :)

Post:
Du er kanskje ikke perfekt, jeg er ikke perfekt. Men uansett så prøver jeg så godt jeg kan å være snill, og viktigst av alt; ærlig med mine medmennesker. Det kommer du langt med.. Driver du med det motsatte, setter du deg i bås og lager kun begrensninger for deg selv og spesielt for andre. Det er ikke verdt det. Når alt kommer til alt så er vi ikke noe uten hverandre :) Så ta vare på deg og dine. Vi lever bare en gang, og vi skylder våre medmennesker det beste :)

Kommentar:


Mitt svar på det:
Det er egentlig ganske enkelt å leve etter.. Problemet er at mange tror med det første at de som lever etter det er svake mennesker, og de prøver da å pushe deg rundt og tråkke på deg... Det er som en eneste stor maktkamp.
Og møter de da motstand fra d
eg, altså at man setter ned foten og sier i fra at; 'dette synes ikke jeg er noe hyggelig, og jeg finner meg ikke i det', så blir de forvirret, satt ut, og prøver alt de kan å lage unnskyldninger for oppførselen sin... Ro seg ut av det... Ved å kverulere, spille på samvittigheten din og bruke andre skitne triks for å få viljen sin.. For de forventer ikke at man står rak i ryggen og gir beskjed... 

Dette er noe jeg tror mange kjenner seg igjen i.. Og om man selv ikke tør å si ifra, så mister man motet og kan enkelt falle ut i det å bli en dust selv... Men det løser ingen ting. Trust me, I know!

Det er utrolig viktig å SI IFRA! Om de da ikke klarer å ha såpass medmenneskelighet og respekt så ta heller å distanser deg. De er ikke verdt å bruke tiden på. 
 

2 kommentarer

Jenny

03.02.2013 kl.21:54

Kloke ord. Liker særlig det sitatet :)

JENTEBLOGG.COM

03.02.2013 kl.22:02

Jenny: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits