Hvorfor verden ikke gikk under 21 desember.

Sorry folkens. Det ble nok ingen zombie invasjon denne gangen heller.


Så dere som allerede har raidet våpenlagrene, stjålet mat fra butikker og brukt dagen som unnskyldning for  være en dust. Ta å rull inn og dra deg hjem igjen.

 

Jordens undergang har det vert snakk om i lange tider.end-of-the-world (1)2Den berømte datoen 21.12.2012 (5 Imix 4 Kankin) har det vert mye uro, angst og panikk rundt, og mest av alt har det vert mye spekulasjoner rundt dette iht Maya kalenderen.

Spesielt det siste året.

Det store spørsmålet

var nettopp hvordan vi kom til å møte vår undergang,
og om dette i det hele tatt var et snev av sinns-stabilitet i det hele verden hadde på tunga.
end-of-the-world
Tidspunktet (eller tallene) 11:11 sies også at har en spesiell betydning. Hvor noen tilfeldigvis følte for å snu seg til klokken og se at den sto på 11:11.
Og at det var en serie rare tilfeldigheter ? med en grunn.
Det at 11:11 hadde en mening, at det ga oss et tegn. Og det betyr at det vil bli forandringer.

Da er det (neste) store spørsmålet; Var kl 11:11 bare innledningen? Varselet om at da kom det til  bli store forandringer i vente? Som en bakrus? Man anerfred og ingen fare, før den slår deg i bakhodet neste morgen?.

Sannheten, er mer interessant enn fiksjonen.

Visste du at Maya kalenderen gikk lenger tilbake enn selveste Big Bang? Det er ingen Maya Kalender som forteller at Verden går under. Dette er en konklusjon hysterikere har skapt i det de fikk vite at kalenderen stoppet et sted. Og det gjør alt omsider ? til og med jordens eksistens.mayan_calendar_2012-wallpaper-2560x1600Det er ingen asteroide, planet eller lignende som kommer til  treffe oss med det første.

Om dette var tilfellet hadde det vert synlig i lang tid før.
Det mer sannsynlige, som en solarstorm ? kommer heller ikke til å skje med det første.

Om noe skal skje med jorden som gjør at den går under ? og ja, sannheten er at det kommer til å skje. Så kan man hamstre og preppe til man blir blå i tryet.
Ingen grunn til panikk ? ikke før om minst to milliarder år.

Én kommentar

Katrine

25.12.2012 kl.20:53

Hmm??

Skriv en ny kommentar

hits