3

Foto - noe av mine verk.

Jeg har lenge drevet på som modell - mest i glamour bransjen.
Men interressen for å stå foran kamera er ikke helt på topp lenger - og jeg merker det at det er mye mer morro å skape bilder, portretter o.l.

Jeg vil satse på å få meg jobb som assistent i studio, eller kanskje fotobutikk? Jeg vil gjerne studere på fotofagskolen til neste år. 

Noen bilder jeg har tatt med en kort beskrivelse kommer nå.

Dette er det første bildet jeg tok hvor jeg fikk med en til å stå modell for meg. Make-up/styling av meg.
 
Bildet er kuttet litt spesielt. Men meningen med bildet var å få frem de beste trekkene der og da. Og det vil jeg si at jeg klarte. Med en del dirigering klarte jeg å mane frem posituren fra modellen. Og avtrekkeren kunne jeg ikke trykket på fortere, Bildet ble i etterkant retusjert og former en smule justert - noe jeg desverre kan med letthet se nå i ettertid med en god skjerm. Men man lærer så lenge man lever.
Profesjonelle's meninger er at dette ikke akkuratt ble skutt i mål som elegant. (Det har jeg hørt utallige ganger om bilder av meg selv også.) Så jeg har kanskje noe jeg må jobbe med der for å foredre meg innen fotografkunsten, ikke bare foran men spesielt bak kamera. Det var en litt skuffende kritikk å få på et bilde jeg var så fornøyd med, men jeg må kunne takle å få slikt konstruktivt. (NB. Dette har ikke noe med modellen å gjøre, ettersom jeg som fotograf her fortalte hvordan hun skulle stille seg og hvilket uttrykk hun skulle ha - og det reflekterer kun på meg som fotograf.)
Til tross for dette er jeg veldig fornøyd med bildet - jeg hadde en nydelig modell.

-

Dette bildet tok jeg i korsvika, da jeg hadde både en og to roller i korsvikaspillet som er annethvert år her i trondheim.
Det var ganske random at jeg bestemte meg for å ta dette, og jeg har vunnet pris for beste bilde i en konkurranse Canon hadde.
Kritikken har også vert ganske bra på dette bildet, utenom at det er litt kornete og kan bli litt kjedelig. Men de heldige effektene slår en liten strek over det.
   

Dette bildet tok jeg på et jenteløp som var her i trondheim. Jeg husker ikke helt hva løpet het - men i løpet av et moteshow fikk jeg knipset noen bilder. Og blandt modellene fant jeg min favoritt.
En jente ved navn Hege. Og personlig mener jeg (mens jeg prøver å ikke virke ubehagelig her) at jeg må si at denne skapningen var så utrolig vakker at det er til å bli sjalu av. Derfor rettet jeg linsen mot henne. Det beste ved å fotografere er å fange skjønnhet på kamera.
  

Mohombi var i norge etter jeg hooka et eventbyrå i bergen opp med manageren hans etter jeg hadde snakket med både mohombi og managementet hans.
Det ble opptreden i bergen, haugesund og trondheim.
Da brukte jeg naturligvis anledningen til å fotografere ettersom jeg fikk bevege meg mye rundt scenen. Dette er et bilde jeg tok under en opptrednen i bergen mens han hoppet og spratt rundt på scenen.
Det er mye som kunne blitt gjort bedre med bildet. Som dere ser er det ikke helt klart og den svake lukkertiden på mitt 500D gjorde at bildet utgjorde et mindre flatterende uttrykk på enkelte deler av det.
Med dette tenker jeg på venstrearmen på bildet. Ellers er dette en mann som tar seg godt ut på de flste bilder.
  

Mens jeg og min familie reiste rundt i bussen vår på ferie så stoppa vi innom allsang på grensen. Jeg fikk stå backstage og ble også gitt tillatelse til å ta bilder av et par som opptrådte der.
Mo, er glad i kamera. Det merkes. Han var veldig imøtekommende og poserte godt for kamera. Han spurte også etter et par av bildene etter han fikk sett dem. Dette var for meg som kameraentusiast et godt tegn.
 

I dyreparken i kristiansand så klarte jeg å "dådyrøyne" mg til å få komme inn til lemurene. 
Bildet jeg nå viser nedenfor sendte jeg inn til FHM, bare som et morsomt bidrag, og endte da opp med å komme på trykk nå i FHM nr.100 som månedens beste bidrag.
 


Denne sjarmerende krabaten er kjæledeggen min Mario.
Jeg brukt anledningen hvor han slappet av til å hente frem kamera og knipse et godt bildet av dette nusselige øyeblikket.
 

Dette var et av de første bildene jeg tok som selvutnevnt fotograf. Stolt med mitt første speilreflekskamera i hendene gikk jeg rundt i sentrum og knipset bilder.
Dette har jeg også fått god kritikk for, dette iht de kunsneriske kriteriene bildet oppfyller og de sjarmerende brytningene i omgivelsene.
  

Dette var et ganske random bilde jeg tok i argentina. I en dyrepark, rett ved krokodilledammen. Brr. Bildet har en fin dybde og gir en avslappet stemning.
 

Dette blinkskuddet tok jeg med et lite olympus digitalkamera med elendig zoom. Men, dette var faktisk ett av mine aller første bilder.
Ikke dårlig til tross for det. Unødvendige detaljer er tatt med noe som ødela bildet mye, deretter ble det croppet. Men omstendighetene tatt i betraktning kan det til dels godtas.
 

Denne søtnosen knipset jeg foto av i en dyrepark i danmark, hvor man kunne gå blandt dyrene i en innhegning.
Dette er langt ifra et av min beste bilder, dog, et inrammet sjarmtroll. Dette synes jeg er gøy å fange på kamera.
 

Dette er et av mine favoritter blandt bildene jeg har tatt av mennesker, Blikket er flott, forførende og viser en stolt og utforskende dame.
Jeg vil gjerne forbedre meg på å ta slike bilder som dette videre. Rett og slett beauty shots.
  

 Flre bilder kommer ved en annen anledning.
3 kommentarer

Frilansfoto Hamar

04.09.2012 kl.01:19

Kjempe fine bilder;)

JENTEBLOGG.COM

04.09.2012 kl.10:37

nikondfoto: Takker så mye =)

lillefoto

04.09.2012 kl.13:36

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits